VRV IV топлотна пумпа, со постојано греење

VRV IV+ - RYMQ-U

RYMQ-U

Карактеристики на производот

  • Модул на надворешна единица за топлотна пумпа VRV IV со постојано греење за создавање системи од 16 до 54 HP
  • Слободна комбинација од надворешни единици за да се задоволат потребите за простор при инсталација или за ефикасност

Предности

  • Инвертор

    Инвертор

    Inverter compressors continuously adjust compressor speed to actual demand. Fewer power-consuming starts and stops result in decreased energy consumption (up to 30%) and more stable temperatures.

Технички детали

Документација

Каталог
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.