Топлотна пумпа од серијата VRV IV S

VRV IV S-series - RXYSQ-T8V

Решение за заштеда на простор без намалување на ефикасноста

RXYSQ-T8V

Карактеристики на производот

 • Дизајн на главниот дел со заштеда на просторот за флексибилна инсталација
 • Ги покрива сите потреби за термална енергија на објектот преку една точка на контакт: прецизна контрола на температура, вентилација, клима комори и воздушни завеси Biddle
 • Широк асортиман на внатрешни единици: или поврзани со VRV или стилски внатрешни единици како Daikin Emura, Nexura ...
 • Опфаќа VRV IV стандард и технологии: Променлива температура на разладно средство и компресори целосно со инвертор
 • Уредете го вашиот VRV за најдобра сезонска ефикасност и удобност со функцијата за променлива температура на разладно средство што зависи од временската прогноза. Зголемена сезонска ефикасност за до 28%. Нема повеќе ладни провеви при доставување високи температури на издувување
 • 3 чекора во ноќниот режим за намалено ниво на бучава во ноќните часови
 • Можност да се ограничи најголемата потрошувачка на енергија меѓу 30 и 80%, на пр., при периоди со голема потреба од енергија
 • Може да се поврзе со сите контролни системи VRV
 • Одржувајте го системот во врвна состојба преку услугата Daikin Cloud: Надгледување 24/7 за максимална ефикасност, продолжен век на траење и итна поддршка благодарение на опцијата за предвидување на грешките

Предности

 • Инвертор

  Инвертор

  Inverter compressors continuously adjust compressor speed to actual demand. Fewer power-consuming starts and stops result in decreased energy consumption (up to 30%) and more stable temperatures.

Технички детали

Документација

Каталог
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.

Упатство за инсталација
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.

Водич за инсталација
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.

Декларација
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.