VRV 5 S-серија

VRV 5 S-series - RXYSA-AY1

Помала емисија на CO2 и најдобра флексибилност на пазарот

RXYSA-AY1

Карактеристики на производот

 • Намалена емисија на CO2 благодарение на помалата количина на разладното средство R-32 со низок потенцијал за глобално затоплување
 • Врвна одржливост низ работниот век, благодарение на водечката сезонска ефикасност на пазарот
 • Компактен (висина од 870 mm) и лесен дизајн со еден вентилатор, ја прави единицата незабележлива, заштедува простор и лесен е за инсталирање
 • Овозможува like-for-like флексибилност при инсталација со R-410A
 • Специјално дизајнирани внатрешни единици за R-32, со што се овозможува ниско ниво на бучава и максимална ефикасност
 • Лесен транспорт благодарение на малата тежина и компактниот дизајн
 • Најдобра услужливост и употребливост на пазарот благодарение на широкиот простор за пристап, 7-сегментниот приказ и дополнителната рачка

Предности

 • Инвертор

  Инвертор

  Inverter compressors continuously adjust compressor speed to actual demand. Fewer power-consuming starts and stops result in decreased energy consumption (up to 30%) and more stable temperatures.

Технички детали

Документација

Каталог
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.