Карактеристики на производот

  • Благодарение на уникатната технологија на слободно висечки калем на надворешната единица, подобрен е циклусот на одмрзнување, со што се овозможуваат пониски трошоци за работа и не се таложи мраз
  • Развиено за региони со тешки зимски услови

Предности

  • Загарантирана работа и на -25°C

    Загарантирана работа и на -25°C

    Daikin units are suitable for all climates, even withstanding severe winter conditions with an operation range down to -25°C

Технички детали

Документација

Каталог
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.

Упатство за инсталација
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.