Карактеристики на производот

  • Надворешните единици се опремени со swing-компресор, познат по ниското ниво на бучава и високата енергетска ефикасност
  • Примена на надворешни спарени единици
  • Надворешните единици на Daikin се пријатни, цврсти и можат лесно да се монтираат на покрив или тераса или едноставно да се закачат на надворешен ѕид
  • Радијатор на надворешен топлински разменувач обложен со антикорозивен слој

Предности

  • Автоматско менување меѓу ладење и греење

    Автоматско менување меѓу ладење и греење

    Automatically selects heating or cooling mode to achieve the set temperature.

Технички детали

Документација