Карактеристики на производот

  • Загарантиран капацитет на греење при ниски амбиентални температури до -25°C
  • Благодарение на уникатната технологија на слободно висечки калем на надворешната единица, подобрен е циклусот на одмрзнување, со што се овозможуваат пониски трошоци за работа и не се таложи мраз
  • Примена на надворешни спарени единици

Предности

  • Загарантирана работа и на -25°C

    Загарантирана работа и на -25°C

    Daikin units are suitable for all climates, even withstanding severe winter conditions with an operation range down to -25°C

Технички детали

Документација