Карактеристики на производот

  • Топлотните пумпи се решенија што овозможуваат и ладење и греење за домашна и комерцијална примена. Вадат термална енергија од амбиенталниот воздух и со тоа се енергетски поефикасни и испуштаат помалку CO2 во споредба со бојлерските системи базирани на фосилни горива.
  • Надворешните единици на Daikin содржат разменувач на топлина обложен со антикорозивен слој (син радијатор) со што се овозможува голема издржливост и при најтешките временски услови
  • Примена на надворешни спарени единици
  • Широкиот асортиман единици овозможува максимален потенцијал на примена
  • Надворешните единици на Daikin се пријатни, цврсти и можат лесно да се монтираат на покрив или тераса или едноставно да се закачат на надворешен ѕид

Предности

  • Инвертор

    Инвертор

    Inverter compressors continuously adjust compressor speed to actual demand. Fewer power-consuming starts and stops result in decreased energy consumption (up to 30%) and more stable temperatures.

Технички детали

Документација

Каталог
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.

Декларација
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.