RTD - универзална контрола

RTD-W

RTD-W

Карактеристики на производот

  • Контакти без струја и Modbus-интерфејс за надгледување и контрола на Daikin Altherma со висока температура и Flex-тип, хидрокутија VRV и чилери со инвертор
  • Интегрирање на производите на Daikin со други системи за управување со објект
  • Централна контрола за намалување на потрошувачката на енергија и испуштањето јаглероден диоксид при што се одржува одлично ниво на удобност.

Технички детали

Документација

Каталог
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.