RTD - универзална контрола

RTD-RA

RTD-RA

Карактеристики на производот

  • Modbus-интерфејс за надгледување и контрола на станбените внатрешни единици
  • Групна контрола (клон на главниот RTD)
  • Заштеда на енергија со поврзувањето PIR & Di

Технички детали

Документација

Каталог
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.