RTD - универзална контрола

RTD-LT/CA

RTD-LT/CA

Карактеристики на производот

  • Modbus-интерфејс за надгледување и контрола на сплит-систем Daikin Altherma на ниска температура
  • Групна контрола (клон на главниот RTD)
  • Заштеда на енергија со поврзувањето PIR & Di

Технички детали

Документација

Каталог
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.