RTD - универзална контрола

RTD-HO

RTD-HO

Карактеристики на производот

  • Интелигентен управувач за во хотелска соба
  • Заштеда на енергија: климатизацијата се исклучува автоматски кога гостинот ќе ја напушти хотелската соба или кога ќе отвори прозорец
  • Modbus-интерфејс за надгледување и управување со Sky Air, VRV, VAM и VKM

Технички детали

Документација

Каталог
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.