RTD - универзална контрола

RTD-20

RTD-20

Карактеристики на производот

  • За примена во малопродажба
  • Напредна контрола на Sky Air, VRV, VAM/VKM и воздушните завеси
  • Лесно управување со работат на зонски или независни единици
  • Зголемена удобност со вградување сензори за CO2 за контрола на волуменот на свежиот воздух
  • Заштедете на трошоците при работа преку режимот за пред/после продажба, ограничување на температурата, целосно исклучување

Технички детали

Документација

Каталог
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.