RTD - универзална контрола

RTD-10

RTD-10

Карактеристики на производот

  • Напредно вградување во BMS-систем на Sky Air, VRV, VAM и VKM преку Modbus, напон (0-10V) или отпор
  • Погодно за IT-серверски соби и телекомуникациска примена со ротација, резервни уреди и функција за аларм
  • Избегнете употреба на енергија при истовремена работа на климатизацијата и системот за централно греење преку интерлок

Документација

Каталог
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.