ROTEX HPSU low temperature Bi bloc

RRGA04-08DV

RRGA04-08DV

Карактеристики на производот

  • Outdoor unit extracts heat from the outdoor air, even at -25°C

Технички детали

Документација

Упатство за инсталација
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.

Упатство за употреба
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.