Замена VRV

VRVIII-Q - RQEQ-P3

Брза и квалитетна замена за системите R-22 и R-407C

RQEQ-P3

Карактеристики на производот

  • Модул на надворешна единица за единица VRV како замена за враќање топлина VRV III за создавање системи од 280 до 848

Предности

  • Инвертор

    Инвертор

    Компресорите со инвертор постојано ја приспособуваат брзината за да ги задоволат моменталните потреби. Помалку вклучувања и исклучува овозможуваат намалување на потрошувачката на енергија (до 30 %) и постабилни температури.

Технички детали

Документација

Каталог
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.

Упатство за инсталација
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.

Упатство за употреба