Топлотна пумпа VRV IV за внатрешна инсталација

VRV IV i-series - RKXYQ-T8

Невидлива VRV

RKXYQ-T8

Карактеристики на производот

  • Модул на компресор за серија VRV IV i
  • Уникатна топлотна пумпа VRV за внатрешна инсталација
  • Лесните единици (макс. 105 kg) може да ги инсталираат две лица
  • Компресорска единица со мала зафатнина (760 x 554 mm) за подобро употреблив простор

Предности

  • Инвертор

    Инвертор

    Inverter compressors continuously adjust compressor speed to actual demand. Fewer power-consuming starts and stops result in decreased energy consumption (up to 30%) and more stable temperatures.

Технички детали

Документација

Каталог
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.

Упатство за употреба
Преземи јазик
Декларација
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.