Топлотна пумпа VRV IV за внатрешна инсталација

VRV IV i-series - RKXYQ-T

Невидлива VRV

RKXYQ-T

Карактеристики на производот

  • Модул на компресор за серија VRV IV i
  • Уникатна топлотна пумпа VRV за внатрешна инсталација
  • Лесните единици (макс. 105 kg) може да ги инсталираат две лица
  • Компресорска единица со мала зафатнина (760 x 554 mm) за подобро употреблив простор

Предности

  • Инвертор

    Инвертор

    Inverter compressors continuously adjust compressor speed to actual demand. Fewer power-consuming starts and stops result in decreased energy consumption (up to 30%) and more stable temperatures.

Технички детали

Документација

Каталог
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.

Упатство за употреба
Преземи јазик