Фрижидер за сладолед - хоризонтален: со рамни лизгачки капаци

RIO H

Поголема количина, поголема продажба. Асортиман замрзнувачи за да се задоволат сите потреби

RIO H

Карактеристики на производот

 • Одличен преглед на производите поради малата висина
 • Подготвени за приклучување
 • Лесни за преместување, 2-делни, рамни стаклени лизгачки капаци со докажана и патентирана едноделна AHT-рамка
 • Еколошки пријатно со природно разладно средство
 • 100% без CFC и PFC
 • Ниска потрошувачка на енергија
 • Приспособлив термостат
 • Интелигентен мотор на вентилатор за поголема енергетска ефикасност – заштедува околу 0,5 kWh дневно
 • Зајакната изолација (72 mm) за резервно ладење и ниска потрошувачка на енергија
 • Внатрешен простор од бел, претходно обоен и галванизиран метал
 • Надворешен кондензатор – без нечистотии, без одржување
 • Модуларен систем: иста висина и длабочина, достапен во различни должини
 • Соодветен за класа 3 до класа 7 за климатизација
 • Се испорачува во цврсто пакување (подно лизгање)
 • Замрзнување: -14°C до -23°C

Технички детали

Документација

Sorry, we could not find any documents.