VRV IV+ враќање топлина

VRV IV+ - REMQ-U

REMQ-U

Карактеристики на производот

  • Модул на надворешна единица за враќање топлина VRV IV за создавање системи од 10 до 13 HP
  • Слободна комбинација од надворешни единици за да се задоволат потребите за простор при инсталација или за ефикасност

Предности

  • Инвертор

    Инвертор

    Компресорите со инвертор постојано ја приспособуваат брзината за да ги задоволат моменталните потреби. Помалку вклучувања и исклучува овозможуваат намалување на потрошувачката на енергија (до 30 %) и постабилни температури.

Технички детали

Документација

Каталог
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.