VRV IV враќање топлина

VRV IV - REMQ-T

REMQ-T

Карактеристики на производот

  • Модул на надворешна единица за враќање топлина VRV IV за создавање системи од 10 до 13 HP
  • Слободна комбинација од надворешни единици за да се задоволат потребите за простор при инсталација или за ефикасност

Предности

  • Инвертор

    Инвертор

    Компресорите со инвертор постојано ја приспособуваат брзината за да ги задоволат моменталните потреби. Помалку вклучувања и исклучува овозможуваат намалување на потрошувачката на енергија (до 30 %) и постабилни температури.

Технички детали

Документација

Каталог
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.

Упатство за инсталација
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.

Упатство за употреба
Преземи јазик