Топлотна пумпа VRV IV за внатрешна инсталација

VRV IV i-series - RDXYQ-TA

Невидлива VRV

RDXYQ-TA

Карактеристики на производот

  • Модул на разменувач на топлина за серија VRV IV i
  • Уникатна топлотна пумпа VRV за внатрешна инсталација
  • Уникатниот разменувач на топлина со V-форма има компактни димензии (висина од само 400 mm) со што се овозможува инсталација во спуштен таван и врвна ефикасност
  • Супер ефикасни центрифугални вентилатори (над 50% зголемена ефикасност во споредба со вентилаторот sirocco)

Технички детали

Документација

Sorry, we could not find any documents.