Топлотна пумпа VRV IV за внатрешна инсталација

VRV IV i-series - RDXYQ-T8

Невидлива VRV

RDXYQ-T8

Карактеристики на производот

  • Модул на разменувач на топлина за серија VRV IV i
  • Уникатна топлотна пумпа VRV за внатрешна инсталација
  • Уникатниот разменувач на топлина со V-форма има компактни димензии (висина од само 400 mm) со што се овозможува инсталација во спуштен таван и врвна ефикасност
  • Супер ефикасни центрифугални вентилатори (над 50% зголемена ефикасност во споредба со вентилаторот sirocco)

Технички детали

Документација

Каталог
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.

Упатство за употреба
Преземи јазик
Декларација
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.