Единици Wineblock - Monoblock за разладување со висока температура

RCV

Моноблок-систем соодветен за инсталација преку ѕид

RCV

Карактеристики на производот

  • Прецизна контрола на влажноста и температурата за да се загарантира квалитетот на производите(на пр., вината)
  • Достапен е вграден развлажувач, во зависност од моделот, за да може една единица да опфати сè: совршена контрола на влажноста и температурата
  • Електронски управувач што управува со температурата и влажноста во ладната соба

Предности

  • Клипен компресор

    Клипен компресор

    Клипниот компресор се состои од цилиндари, клипови и вентили. Компресијата се постигнува со наизменични движења на клипот во цилиндарот

Технички детали

Документација

Sorry, we could not find any documents.