Карактеристики на производот

  • Single unit for installation outdoors (installation without refrigerant)
  • For hot water and heating
  • Maximum flow temperature 55°C
  • Capacity from 11 to 16kW
  • Performance modulating operation, inverter technology

Технички детали

Документација

Каталог
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.

Упатство за употреба
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.

Декларација
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.