Вградени фрижидери и чилери

PARIS

Чилерот и замрзнувачот го подобруваат изложувањето на производите

PARIS

Карактеристики на производот

 • Може да се постигне голема заштеда на енергија во споредба со вообичаените отворени единици
 • Еколошки пријатно со природен пропан како разладно средство
 • 100% без CFC и PFC
 • Заштедете околу 25% дополнителна енергија преку компресорот со електронски контролирана брзина
 • Извонреден систем за LED-осветлување што го подобрува изложувањето производи, ја подобрува продажбата и го намалува одржувањето
 • Интелигентен мотор на вентилатор за поголема енергетска ефикасност – заштедува околу 0,5 kWh дневно
 • Зголемете го асортиманот на производи што ги нудите на вашите купувачи
 • Модел со вклучување во струја без дополнителна инсталација
 • Мала инвестиција и ниски работни трошоци
 • Систем за ладење без одржување
 • Нова синтетичка внатрешност за подобра хигиена и полесно чистење

Технички детали

Документација

Sorry, we could not find any documents.