Прочистувач на воздух Ururu

Ururu - MCK75J

Развлажување и прочистување на воздухот во едно

MCK75J

Карактеристики на производот

 • Развлажување URURU: одржува удобно ниво на влажност од вграден резервоар со вода од 4 литра
 • Моќното прочистување го зголемува квалитетот на внатрешниот воздух со технологијата Flash Streamer на Daikin
 • Голем проток на воздух: 450 m³/h при турбо-режим
 • Многу тивка работа: до 17 dBA ниво на притисок на звукот
 • Лесна и компактна
 • Рамен панел, лесен за чистење

Предности

 • Flash Streamer

  Flash Streamer

  Flash Streamer со помош на електрони активира хемиски реакции со честичките што се пренесуваат преку воздух и ги уништува алергените, како на пример, полен и габи и ги отстранува непријатните мириси и овозможува подобар и почист воздух

Технички детали

Документација

Каталог
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.