Прочистувач на воздух со стример-технологија Ururu

MCK55W

Развлажување и прочистување на воздухот во едно

MCK55W

Карактеристики на производот

 • Развлажување и прочистување во едно
 • Чист воздух благодарение на активното јонско плазма-празнење и технологијата Flash Streamer
 • HEPA-филтер со високи перформанси што ги задржува фините честички прав
 • Моќно вшмукување и тивка работа
 • Нов стилски и компактен дизајн

Предности

 • Ururu - развлажнување

  Ururu - развлажнување

  Maintains a comfortable humidity level from the incorporated water tank

 • Flash Streamer

  Flash Streamer

  Flash Streamer со помош на електрони активира хемиски реакции со честичките што се пренесуваат преку воздух и ги уништува алергените, како на пример, полен и габи и ги отстранува непријатните мириси и овозможува подобар и почист воздух

Технички детали

Документација

Sorry, we could not find any documents.