Прочистувач на воздух со стример-технологија

MC70L

Моќно прочистување на воздухот

MC70L

Карактеристики на производот

  • Моќното прочистување го зголемува квалитетот на внатрешниот воздух со технологијата Streamer на Daikin
  • Голем проток на воздух: 420 m³/h при турбо-режим
  • Многу тивка работа: до 16 dBA ниво на притисок на звукот
  • Лесна и компактна
  • Рамен панел, лесен за чистење

Технички детали

Документација

Каталог
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.