Прочистувач на воздух со стример-технологија

MC55W

Моќно прочистување на воздухот

MC55W

Карактеристики на производот

  • Чист воздух благодарение на активното јонско плазма-празнење и технологијата Flash Streamer
  • HEPA-филтер со високи перформанси што ги задржува фините честички прав
  • Моќно вшмукување и тивка работа
  • Нов стилски и компактен дизајн

Предности

  • Flash Streamer

    Flash Streamer

    Flash Streamer со помош на електрони активира хемиски реакции со честичките што се пренесуваат преку воздух и ги уништува алергените, како на пример, полен и габи и ги отстранува непријатните мириси и овозможува подобар и почист воздух

Технички детали

Документација

Sorry, we could not find any documents.