Вградени фрижидери и чилери

MALTA

Подобрена видливост од сите страни. Влијајте повеќе на купувачите со оваа нова карактеристика за вашата продавница

MALTA

Карактеристики на производот

 • Подготвени за приклучување
 • Гарантиран квалитет на замрзнати производи благодарение на постојаната внатрешна температура и високите резерви на енергија
 • Интелигентен мотор на вентилатор за поголема енергетска ефикасност – заштедува околу 0,5 kWh дневно
 • Извонреден систем за LED-осветлување
 • Поголема заштеда на енергија
 • Подобрено место за изложување со оптимално корисно оптоварување
 • Полесен пристап од двете страни
 • Мала инвестиција и ниски работни трошоци
 • Без одржување
 • Еколошки пријатно со природен пропан како разладно средство
 • 100% без CFC и PFC

Технички детали

Документација

Sorry, we could not find any documents.