Подобра прегледност

MACAO

Обединува најнова технологија со брилијантен дизајн

MACAO

Карактеристики на производот

  • Многу ниска потрошувачка на енергија поради технологија со регулиран број на вртежи на компресорот и електронски вентилатор што заштедува енергија
  • Еколошки пријатно разладно средство R290 (пропан)
  • AHT e-conomize: Потенцијал за дополнителна заштеда на енергија поради широка оптимизација на технолоијата и конструкцијата
  • Убедлива ефикасност: витрина за замрзнување и ладење MACAO импресионира со паметни, ажурирани технички карактеристики, максимална енергетска ефикасност и нови димензии за продажен потенцијал
  • Подобра видливост за подобрување на продажбата благодарение на стаклените панели на сите четири страни
  • Полесна употреба благодарение на полуавтоматското одмрзнување и пластичната корпа што е лесна за чистење
  • Привлечно внатрешно LED-осветлување
  • Цврсти, мазни, единечни и целосно обложени стаклени лизгачки капаци (може да се заклучуваат)

Технички детали

Документација

Sorry, we could not find any documents.