Кондензирачка единица Mini-ZEAS

Mini-ZEAS - LRMEQ-BY1

Решение за ладење за мали препродавачи на храна

LRMEQ-BY1

Карактеристики на производот

 • Технологија со инвертор гарантира оптимална конзервација на храната со прецизна контрола на температурата и влажноста
 • Scroll-компресорот со економајзер овозможува подолг век на работа на разладната опрема и помала потреба од одржување
 • Употребата на разладното средство R-410A овозможува употреба на цевки со помал дијаметар, со што се намалуваат количината на разладно средство во системот и емисијата на CO2. R-410A целосно ја задоволува најновата регулатива за F-гас и може да се користи после 2020 година
 • Компресорот на еднонасочна струја со економајзер значително ја подобрува ефикасноста на единицата, со што ги намалува сметките за енергија!
 • Најниско ниво на бучава на пазарот до 31 dBA. Нивото на бучава може да се намали уште повеќе благодарение на режимите за ниска бучава
 • Единицата е многу лесна и може да се монтира на ѕид
 • До 75% помал од еквивалентните производи на пазарот, идеален за места со ограничен простор
 • Напредно софтверско решение за лесна системска конфигурација и пуштање во употреба

Предности

 • Инвертор

  Инвертор

  Inverter compressors continuously adjust compressor speed to actual demand. Fewer power-consuming starts and stops result in decreased energy consumption (up to 30%) and more stable temperatures.

 • Scroll-компресор

  Scroll-компресор

  Scroll compressors consist of two scrolls, one is fixed while the other orbits eccentrically without rotating. Designed for small and medium capacities, they provide constant reliability and high efficiency throughout its service life

Технички детали

Документација

Sorry, we could not find any documents.