Единица за засилување

LCBKQ-AV1

LCBKQ-AV1

Карактеристики на производот

 • Единица за засилување дозволува поврзување со полици или ладни соби за замрзнување со ZEAS и надворешните единици на Conveni-Pack
 • Намалени потреби за спроведување цевки, од 4 на 2 цевки, во споредба со обичен систем
 • Достапен е режим што значително го намалува нивото на бучавата без да се намали капацитетот на разладување

Предности

 • Swing-компресор

  Swing-компресор

  Swing-компресорите содржат перка и валјак со помалку подвижни делови и создаваат мали вибрации и триење, а овозможуваат поголема достојност и ефикасност во споредба со обичните ротациони компресори

 • Инвертор

  Инвертор

  Компресорите со инвертор постојано ја приспособуваат брзината за да ги задоволат моменталните потреби. Помалку вклучувања и исклучува овозможуваат намалување на потрошувачката на енергија (до 30 %) и постабилни температури.

Технички детали

Документација

Sorry, we could not find any documents.