Жичен адаптер со два излезни сигнали

KRP1BA58

Овозможува излезен сигнал од работата на компресорот или вентилаторот

KRP1BA58

Карактеристики на производот

  • Во комбинација со касетна единица за дување во сите насоки
  • Не може да се комбинира со панел со автоматско чистење

Документација

Sorry, we could not find any documents.