Жичен адаптер со два излезни сигнали

KRP1B57

Овозможува излезен сигнал од работата на компресорот или вентилаторот

KRP1B57

Карактеристики на производот

  • Во комбинација со внатрешни единици FXZQ, FFA и FVA
  • Потребна е инсталациска кутија

Документација

Каталог
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.