Жичен сензор за собна температура

KRCS01-4

KRCS01-4

Карактеристики на производот

  • Прецизно мерење на температурата, благодарение на флексибилното поставување на сензорот

Документација

Каталог
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.