Жичен сензор за собна температура

KRCS01-1

KRCS01-1

Карактеристики на производот

  • Прецизно мерење на температурата, благодарение на флексибилното поставување на сензорот

Документација

Каталог
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.

Упатство за инсталација
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.