KNX-интерфејс за Sky Air и VRV

KNX INTERFACE - KLIC-DI

KLIC-DI

Карактеристики на производот

  • Вградување единици Sky Air/VRV во системите BMS
  • Вградувањето преку KNX-интерфејсот овозможува надгледување и контрола на неколку уреди, како на пример светла, аларм и ролетни, од еден централен управувач

Документација

Каталог
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.