Карактеристики на производот

  • Easy installation: no need for wiring or to drill holes
  • Accurate temperature measurement thanks to flexible placement of the sensor
  • Contemporary design
  • Ideal for refurbishment
  • Plug & play connection to Sky Air and VRV

Документација

Каталог
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.

Упатство за инсталација
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.