Кондензирачка единица за комерцијално разладување со scroll-технологија

JEHSCU-CM3

Решение за ладење за мали препродавачи на храна

JEHSCU-CM3

Карактеристики на производот

 • Дизајнирано особено за ладење со мал капацитет во мали прехранбени продавници (на пр. во пекари и касапници), ладни соби, ладилници за шишиња и витрини
 • Компактни и лесни за најмалите локации во центарот на градот
 • Може да се пристапи до сите делови, што го прави одржувањето брзо и лесно
 • Идеално за урбани примени: звучната заштита и ниските нивоа на бучава значат дека единицата е тивка
 • Оптимизираниот опсег на компресорот и зголемената површина на кондензаторот овозможуваат високи нивоа на енергетска ефикасност и доверливоста е овозможена со употреба на висококвалитетни делови и производни процеси
 • Микроканалната технологија на разменувач на топлина го намалува количеството на разладно средство употребено во системот, со што го намалува штетното влијание врз околината

Предности

 • Scroll-компресор

  Scroll-компресор

  Scroll compressors consist of two scrolls, one is fixed while the other orbits eccentrically without rotating. Designed for small and medium capacities, they provide constant reliability and high efficiency throughout its service life

Технички детали

Документација

Sorry, we could not find any documents.