Кондензирачка единица за комерцијално разладување со технологија со клип

JEHCCU-CM3

Решение за ладење за мали препродавачи на храна

JEHCCU-CM3

Карактеристики на производот

 • Дизајнирано особено за ладење со мал капацитет во мали прехранбени продавници (на пр. во пекари и касапници), ладни соби, ладилници за шишиња и витрини
 • Компактни и лесни за најмалите локации во центарот на градот
 • Може да се пристапи до сите делови, што го прави одржувањето брзо и лесно
 • Идеално за урбани примени: звучната заштита и ниските нивоа на бучава значат дека единицата е тивка
 • Оптимизираниот опсег на компресорот и зголемената површина на кондензаторот овозможуваат високи нивоа на енергетска ефикасност и доверливоста е овозможена со употреба на висококвалитетни делови и производни процеси
 • Микроканалната технологија на разменувач на топлина го намалува количеството на разладно средство употребено во системот, со што го намалува штетното влијание врз околината

Предности

 • Клипен компресор

  Клипен компресор

  The reciprocating type compressor consist of cylinder, pistons and valves. The compression is accomplished by reciprocating movements of the piston in the cylinder

Технички детали

Документација

Sorry, we could not find any documents.