Кондензирачка единица за комерцијално разладување со технологија со клип

JEHCCU-CL1

Решение за ладење за мали препродавачи на храна

JEHCCU-CL1

Карактеристики на производот

 • Дизајнирано особено за ладење со мал капацитет во мали прехранбени продавници (на пр. во пекари и касапници), ладни соби, ладилници за шишиња и витрини
 • Компактни и лесни за најмалите локации во центарот на градот
 • Може да се пристапи до сите делови, што го прави одржувањето брзо и лесно
 • Идеално за урбани примени: звучната заштита и ниските нивоа на бучава значат дека единицата е тивка
 • Оптимизираниот опсег на компресорот и зголемената површина на кондензаторот овозможуваат високи нивоа на енергетска ефикасност и доверливоста е овозможена со употреба на висококвалитетни делови и производни процеси
 • Микроканалната технологија на разменувач на топлина го намалува количеството на разладно средство употребено во системот, со што го намалува штетното влијание врз околината

Предности

 • Клипен компресор

  Клипен компресор

  Клипниот компресор се состои од цилиндари, клипови и вентили. Компресијата се постигнува со наизменични движења на клипот во цилиндарот

Технички детали

Документација

Sorry, we could not find any documents.