Фрижидер со стаклена врата

GD XLS

За подобра видливост на производот

GD XLS

Карактеристики на производот

  • Осветлен преден дел за најдобра опција за брендирање и хоризонтално осветлување за подобро презентирање на производот
  • Тенок дизајн за поставување помеѓу рафтови во маркет
  • Дискретен систем со врати со шарки
  • Електронска контрола на температурата со дигитален приказ
  • Спиралниот кондензатор помага да се подобрат перформансите и да се намали времето за одржување
  • Дискретните и фиксни тркалца овозможуваат лесно движење

Технички детали

Документација

Sorry, we could not find any documents.