Конвектор на топлотна пумпа

FWXT-ATV3

Оптимизирана комбинација од ефикасност, удобност и флексибилност за ладење и греење

FWXT-ATV3

Карактеристики на производот

  • Висок капацитет на греење/ладење преку принудена конвекција
  • Целосна контрола врз модулациски вентилатор
  • Оптимизирана за комбинација со топлотни пумпи, Т на проток (°C) до 35°C при режим на греење
  • Високоѕидна внатрешна единица

Технички детали

Документација

Каталог
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.