Парапетна единица

FWV-DAF

Единица за вертикална монтажа со мотор на вентилатор на наизменична струја

FWV-DAF

Карактеристики на производот

  • Брзо фиксирање на системот за високоѕидна монтажа
  • Брзо поврзување за електрични опции: нема потреба од алат
  • Филтерот за воздух се вади лесно за да го исчистите
  • Електричен грејач: без релеј со капацитет до 2 kW
  • Електричен грејач: опремен со два термостата
  • Достапни се претходно составени вентили за вкл/иск со 3-насоки/4-приклучоци
  • Комплетите вентили се изолирани, нема потреба од дополнителен сад за одвод
  • Комплетите вентили содржат балансирачки вентили и подготовка за сензор

Технички детали

Документација

Каталог
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.

Упатство за инсталација
Упатство за употреба
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.

Декларација
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.