Скриена Flexi-тип единица

FWM-DAF

Единица за хоризонтална или вертикална скриена монтажа со мотор на вентилатор на наизменична струја

FWM-DAF

Карактеристики на производот

  • Брзо фиксирање на системот за високоѕидна или таванска монтажа
  • Достапни се претходно составени вентили за вкл/иск со 3-насоки/4-приклучоци
  • Комплетите вентили се изолирани, нема потреба од дополнителен сад за одвод
  • Брзо поврзување за електрични опции: нема потреба од алат
  • Филтерот за воздух се вади лесно за да го исчистите
  • Комплетите вентили содржат балансирачки вентили и подготовка за сензор

Технички детали

Документација

Каталог
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.

Упатство за инсталација
Упатство за употреба
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.

Декларација
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.