Flexi-тип единица

FWL-DAT

Единица за хоризонтална или вертикална монтажа со мотор на вентилатор на наизменична струја

FWL-DAT

Карактеристики на производот

  • Брзо фиксирање на системот за високоѕидна или таванска монтажа
  • Брзо поврзување за електрични опции: нема потреба од алат
  • Филтерот за воздух се вади лесно за да го исчистите
  • Електричен грејач: без релеј со капацитет до 2 kW
  • Електричен грејач: опремен со два термостата
  • Достапни се претходно составени вентили за вкл/иск со 3-насоки/4-приклучоци
  • Комплетите вентили се изолирани, нема потреба од дополнителен сад за одвод
  • Комплетите вентили содржат балансирачки вентили и подготовка за сензор

Технички детали

Документација

Декларација
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.