Таванска касетна единица за дување во 4 насоки

FWG-AF

Единица за таванска монтажа со мотор на вентилатор на наизменична струја без четкички. Голема ефикасност, постојано регулирање на протокот на воздух и модулација на брзината на вентилаторот

FWG-AF

Карактеристики на производот

  • Заштеда на енергија до 70% со технологијата со мотор на еднонасочна струја без четкички, во споредба со вообичаена технологија
  • Брзо приспособување на промените на температурата и релативната влажност
  • Постојаната модулација на брзината на вентилаторот овозможува намалена бучава во споредба фенкојлери со фиксен вентилатор на мотор на наизменична струја
  • Лесна инсталација и одржување

Технички детали

Документација

Каталог
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.