Таванска касетна единица за дување во 4 насоки

FWF-CT

Единица за таванска монтажа со мотор на вентилатор на наизменична струја

FWF-CT

Карактеристики на производот

  • Испуштање и нишање на воздухот во 4 насоки
  • Широк оперативен опсег
  • Лесна инсталација и одржување
  • Проток на воздух со поголема моќност
  • Инфрацрвен далечински управувач како стандардна опција со декоративен панел
  • Компактното куќиште (570 mm ширина и длабочина) овозможува единицата да се вклопи соодветно во таваните и да ги задоволи стандардните архитектонски модули, без да се сече таванот
  • Вшмукување воздух одоздола
  • Вградена одводна пумпа со висок притисок со дигање до 700 mm
  • Центрифугални вентилатори со двоен довод
  • Мотор на вентилатор со 3 брзини

Технички детали

Документација

Каталог
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.