Таванска касетна единица за дување во 4 насоки

FWF-BF

Единица за таванска монтажа со мотор на вентилатор на наизменична струја. Може да се затвори 1 или 2 капака

FWF-BF

Карактеристики на производот

  • Бел декоративен панел со модерен стил (RAL9010)
  • Компактното куќиште (570 mm ширина и длабочина) овозможува единицата да се вклопи соодветно во таваните и да ги задоволи стандардните архитектонски модули, без да се сече таванот
  • Дополнителен довод на свеж воздух
  • Пријатното хоризонтално автоматско нишање овозможува работа без провев и спречува дамки на таванот
  • Можност да се затворат 1 или 2 капаци за лесна инсталација во агли
  • Стандардна пумпа за одвод со подигнување од 600mm ја зголемува флексибилноста и брзината на инсталација

Технички детали

Документација

Упатство за инсталација
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.

Декларација
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.